OVER GIDI

Ieder mens is uniek en dat is de reden dat voorgeschreven diëten en onpersoonlijke voedingsschema’s vaak maar kort werken. Het gevolg? Een eeuwigdurende strijd tussen afvallen en aankomen. Dat kan anders! Ik ben Gidi, voeding en leefstijlcoach, BGN gecertificeerd gewichtsconsulent en bourgondiër met een missie. Een persoonlijke, gezonde leefstijl ontwikkelen die helemaal bij jou past. De balans samen weer terugbrengen en zo het beste in je naar boven halen.

Met veel liefde deel ik dan ook al mijn kennis over voeding en leefstijl met jou. Zodat jij, met een beetje hulp van mij, jezelf gezond en vol energie kunt maken en vooral ook kunt houden. Natuurlijk, puur en bewust. Zoals voeding bedoeld is. Eigenlijk geef ik jou alle tools om je eigen voedingscoach te worden, zodat je mij uiteindelijk niet meer nodig hebt. Of je nu wilt afvallen, gezonder of bewuster wilt eten of enkel wat informatie wilt, ik ben er om jou te helpen!

 

GIDI'S KITCHEN is een gloednieuw onderdeel van GIDICOACHING! Alle recepten die ik via social media deel komen vanaf nu ook op deze blog te staan. Gemakkelijk gebundeld zodat het voor jou nog simpeler wordt om gezond te eten.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op gidicoaching.nl

DSC09491.jpg